O nama

„Reci mi i ja ću zaboraviti. Poduči me i ja ću se sjetiti. Uključi me u rad i ja ću naučiti.“

Benjamin Franklin

Svoju djelatnost usmjerili smo na tri područja: edukacija odraslih, prevođenje te savjetovanje o obrazovanju i zapošljavanju. Na polju edukacije posebnu pažnju pridajemo učenju stranih jezika kao jednom od ključnih znanja prilikom pronalaska radnog mjesta.

Tečajevi i ispiti iz stranih jezika

EUDIALOG je ispitni centar s licencom instituta ÖSD –  Österreichisches Sprachdiplom Deutsch iz Austrije. Kod nas možete polagati ÖSD ispite i steći međunarodno priznate certifikate iz njemačkog jezika.

Da bi polaznici naših jezičnih tečajeva s visokim postotkom imali prolaznost na ispitima, veliku pažnju pridajemo odabiru nastavnog kadra, koji je zapravo ključni segment našega rada.

Kolektiv čine diplomirani profesori i magistri stranih jezika koji iza sebe imaju veliko iskustvo, a radu pristupaju odgovorno i profesionalno. Naši predavači bilježe velike uspjehe koje su izraženi u broju stečenih međunarodnih certifikata polaznika tečajeva u centru EUDIALOG.

U centru EUDIALOG važan je timski rad, međusobna suradnja, razmjena ideja i iskustava. Uz dobru organizaciju, komunikaciju i transparentnost rada, tradicionalno učenje upotpunjujemo suvremenim metodama.

Na isti način motiviramo svoje kandidate da nadvladaju mogući strah od govorenja stranih jezika.

Uz poznavanje jezika koji su s nama naučili, usavršili i potvrdili, naši kandidati lakše dolaze do posla u inozemstvu i lakše se upisuju u visoke škole.

Savjetovanje za razvoj karijere

Ključna uloga centra EUDIALOG na polju savjetovanja jest pomoć i usmjeravanje prilikom potrage za poslom i razvoj osobnih vještina, a sve s ciljem povećanja učinkovitosti pri zapošljavanju.

Uloga centra EUDIALOG nije posredovanje, već pružanje relevantnih informacija o mogućnostima zaposlenja.

 

Prevođenje

Također nudimo i usluge prevođenja dokumenata (po potrebi i ovjerene prijevode sudskog tumača) te ostalo pismeno i usmeno prevođenje za fizičke i pravne osobe. Postoji i mogućnost prijevoda tekstova za EU. Naši prevoditelji i sudski tumači posao obavljaju točno, stručno i kvalitetno, a zbog naše fleksibilnosti i mogućnosti dogovora idealan smo partner u prevođenju.